Σχετικά με το δίκτυο

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζω στο Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων Ελλάδος (Business Angels Network Greece – BANG), μια υπηρεσία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.). Το BANG αποτελεί μια νέα μορφή ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας για τα Ελληνικά δεδομένα, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων και των επενδυτικών προτάσεων για νέες ή/και καινοτόμες επιχειρήσεις. Το όραμα του Δικτύου των Επιχειρηματικών Αγγέλων Ελλάδος, είναι η δημιουργία επενδυτικών ευκαιριών και η ένταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, κυρίως εντός του Ελλαδικού χώρου, οδηγώντας στην εισροή πολυπόθητων επενδυτικών κεφαλαίων, μειώνοντας την ανεργία και αναζωογονώντας την Ελληνική επιχειρηματική δραστηριότητα.

Δημιουργήσαμε τον διαδικτυακό αυτό ιστότοπο για την άμεση και φιλική εξυπηρέτησή σας και για να αποτελέσει κόμβο επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και των εν δυνάμει επενδυτών που προτίθενται να λειτουργήσουν ως “Επιχειρηματικοί Άγγελοι”.

Με εκτίμηση,

Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου

Πρόεδρος Ε.Β.Ε.Α

Ποιοί είμαστε

Ο θεσμός των Επιχειρηματικών Αγγέλων (ΕΑ) λειτουργεί στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία αρκετά χρόνια. Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), κρίνοντας ότι η λειτουργία των ΕΑ στην Ελλάδα είναι χρήσιμη, σύστησε το 2014 το μεγαλύτερο οργανωμένο δίκτυο ΕΑ στην Ελλάδα με σκοπό την προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων για την αξιοποίηση καινοτόμων ιδεών και για την καλλιέργεια της μετοχικής κουλτούρας για την βελτίωση της εξωστρέφειας της εγχώριας επιχειρηματικής δραστηριότητας. Με γνώμονα την προσφορά στην οικονομία και στην κοινωνία, το Ε.Β.Ε.Α. ενισχύει την παρουσία του δικτύου ΕΑ “BANG” στο οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων με τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας εικόνας του και την ανανέωση των διεθνών συνεργασιών του.

Q&A

Για επιχειρηματικούς αγγέλους/επενδυτές

Για start-ups και δυνητικούς επιχειρηματίες

Επικοινωνία

Εαν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Διεύθυνση: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.)
Ακαδημίας 7, 106 71 Αθήνα
E-mail: angels@acci.gr
Τηλ: 210 3626664, 210 3382364, 210 3382341