Πρόσκληση συμμετοχής στο συνέδριο με τίτλο: «Innovation Greece 5.0: Η Καινοτομία στην Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν», που θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Ιανουαρίου 2024, στο Συνεδριακό Kέντρο του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

 

Το Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων Ελλάδος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών – Ε.Β.Ε.Α., ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν στο συνέδριο  με τίτλο: «Innovation Greece 5.0: Η Καινοτομία στην Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου στις 10:30-18:00 και το Σάββατο,  27 Ιανουαρίου στις 10:30-18:00, στο Συνεδριακό Kέντρο του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Το διήμερο συνέδριο χαρτογραφεί την καινοτομία στην Ελλάδα, απαντώντας σε βασικά ερωτήματα:

Τι σημαίνει καινοτομία στην Ελλάδα σήμερα;

Ποιους αφορά;

Ποιους κλάδους της οικονομίας αγγίζει;

Ποιοι φορείς στηρίζουν την προσπάθεια ομάδων και επιχειρήσεων να καινοτομήσουν;

Ποια χρηματοδοτικά εργαλεία υπάρχουν;

Τι άλλη βοήθεια παρέχεται;

Ποια είναι η κατάσταση μετά τη πανδημία και ποιες οι προοπτικές;

Το συνέδριο αποτελεί μια δράση του Smart Attica ΕDIH και συνδιοργανώνεται από το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, το EKEΦΕ Δημόκριτος, το Κέντρο Αρχιμήδης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων, το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, την Bayer Ηellas, το Μetavallon και το Uni.fund.

Το συνέδριο υποστηρίζει η NBG Pay. Συνεργάτης επικοινωνίας του συνεδρίου είναι το ADandPRLAB του Παντείου Πανεπιστημίου.

Δήλωση συμμετοχής εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.